Prachtige studentenkamers in Nijmegen "Ideale afstand en omgeving"

Huize Sonnaville Nijmegen

Studentenhuis - kamers "Huize Sonnaville" Nijmegen

Welkom op de website van Studentenhuis "Huize Sonnaville" Nijmegen.

Huize Sonnaville met 100 kamers, bevindt zich in een parkachtige omgeving.

Studentenhuis - kamers  "Huize Sonnaville" met 100 kamers, bevindt zich in een parkachtige omgeving. Medegebruik van gemeenschappelijke keuken, woonkamer, tuin met picknickplaats. Ondergrondse afvalcontainers voor aanbieden van gescheiden afval. Eigen gereserveerde plaats voor fiets of bromfiets. Aangesloten op de snelfietsroute door Nijmegen.Prachtige studentenkamers in Nijmegen Ideale afstand en omgeving

Huize Sonnaville aangesloten op de snelfietsroute door Nijmegen.Huize Sonnaville, Eigen gereserveerde plaats voor fiets of bromfiets. Aangesloten op de snelfietsroute door Nijmegen.
De Fietsenstalling van Huize Sonnaville

Plan je fietsroute of fietsrondje
Bewoner aan het woord

Ik woon nu bijna 2 jaar op Sonnaville dus denk dat ik wel een realistische review kan schrijven over de actuele situatie van ons huis dat wij ‘Sonna’ noemen. Vlak voordat ik hier kwam wonen (zomer 2015) is ‘Sonna’ volledig verbouwdIk woon nu bijna 2 jaar op Sonnaville dus denk dat ik wel een realistische review kan schrijven over de actuele situatie van ons huis dat wij ‘Sonna’ noemen. Vlak voordat ik hier kwam wonen (zomer 2015) is ‘Sonna’ volledig verbouwd. De kamers zijn strak en wit, en goed onderhouden. Zodra een kamer leeg komt te staan, wordt er klein onderhoud gepleegd voordat de nieuwe bewoner zijn intrek kan nemen. De douches, weliswaar bijna allemaal in het hoofdgebouw, zijn schoon en ogen luxe. Dat mag ook wel, met een schoonmaakster die 5 dagen per week de gemeenschappelijke voorzieningen schoonmaakt. Een minpuntje is echter wel dat temperatuur niet instelbaar is bij de douches, en je dus geen zomerse koude douche kan nemen. Wel zijn ze afgesteld op een temperatuur die voor de meeste mensen ideaal is. De keuken biedt genoeg plekken om te koken, maar is verder wel vrij basic.

Het grote voordeel aan wonen op ‘Sonna’ is toch wel echt de grote tuin en de vele inwoners. De tuin is in de zomer ideaal om te barbecueën, 's avonds een wijntje te drinken of gewoon lekker overdag in de zon te chillen. Met de vele studenten die hier wonen is er altijd wel iemand waarmee je het kunt vinden. Je zal je hier dus niet alleen voelen.